Pandrup julestævne, Kasper Bertelsen profkamp aflyst

Pandrup Bokseklub har aflyst julestævnet på grund af corona, og det koster ikke bare klubbens amatørboksere kampe. Også Kasper Bertelsen, der som amatør har bokset for klubben, mister en professionel kamp.

Kasper Bertelsen fik efter flere tilløb sin professionelle debut i Struer i juni, og det lå i kortene, at det blev afslutningen på hans aktive karriere at få lov til at bokse en professionel kamp. Men så kom en mulighed for også at bokse på Pandrups planlagte julestævne.

“Jeg var egentlig tilfreds og færdig som aktiv bokser, men jeg fik et tilbud om at bokse endnu en profkamp, og så endda til julestævnet i Pandrup, hvilket jeg ikke kunne afslå.

Planen var, at jeg skulle møde en erfaren modstander, Andres Csomor, der har mødt nogen af de bedste. Lasse og jeg havde allerede lavet en god slagplan. Jeg var klar til at annoncere kampen, men så kom covid-19 lige forbi igen,” skriver Kasper Bertelsen på Facebook..

Kommentarer