Patrick Nielsen får comeback-mulighed hos Mogens Palle

Patrick Nielsen har ikke været i ringen, siden han boksede i Gilleleje i oktober 2019. Nu er der lagt op til, at han kan komme til at bokse igen, denne gang for promoter Mogens Palle.

“Patrick Nielsen har besluttet sig for at give boksningen en chance til. Han har ladet forstå, at han stadig er så ung og sulten, at han seriøst har lyst til at give sig selv og boksesporten endnu en chance, hvilket jeg synes er fair nok. Der er jo mange før ham, der har gjort comeback,” siger Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Planen er, at Patrick Nielsen skal bokse og 3-4 kampe, før en eventuel VM-kamp kamp kan komme på tale.

“Vi har mødtes og drøftet mulighederne – herunder om jeg kan gøre ham til verdensmester. Som jeg tidligere har udtalt: Det kan jeg sgu’ ikke garantere eller love ham, men jeg kan muligvis lave en VM-kamp for ham. Det kræver dog, at han først bokser nogle kampe mod rimeligt gode modstandere og vinder 3-4 kampe over kompetente boksere, hvor han viser, at han kan gøre sig gældende på et højt niveau, hvilket er helt op til ham selv at bevise,” fortæller Mogens Palle.

Om kampene bliver i cruiservægt, letsværvægt eller supermellemvægt vil afhænge af, hvor Patrick Nielsen kan klare vægtkravet, og Patrick Nielsen har betinget sig mindst tre måneders forberedelse og træning inden den første kamp. Der er også lagt op til, at Nielsen kan komme til at bevise, at han er den bedste i Danmark i sin vægtklasse.

Patrick Nielsen skal naturligvis også have en licens, og det kræver diverse godkendelser.

“Der er lang vej tilbage, men jeg har i første omgang anmodet ham om at blive MR-scannet og gennemgå alle de obligatoriske lægeundersøgelser, som Justitsministeriet og Sundhedsstyrelsen kræver for at kunne opnå licens. Jeg skal vide, at han er 100 pct. clearet og O.K. samt’fit for fight og dermed klar til at påbegynde vejen tilbage til bokseringen. Jeg vil naturligvis ikke investere tid og resurser, hvis det viser sig, at han alligevel ikke kan blive klar til kamp,” siger Mogens Palle, der mener, at han bør have lov til at udøve sit hverv.

Kommentarer