Payman Akbari og Danny Jensen boksede uafgjort

Payman Akbari (nu 7-1-1) og Danny Jensen (nu 1-0-1) boksede uafgjort efter otte hårde omgange, der bølgede frem og tilbage, så der blev ikke kåret en dansk mester i letvægt.

Det blev i starten en lidt taktisk affære, ikke uventet med Akbaris bevægelighed mod Danny Jensens mere direkte presboksning. Akbari havde ofte god succes med sine kontraer. Jensen viste også rimeligt varieret boksning, men det var langt fra altid, at han lykkedes med at fange Akbari med sine store slag. Akbari drejede ofte væk og gled af på Jensens lige højre.

Som kampen skred frem, blev Danny Jensen en smule frustreret. Men han holdt dog så meget pres på Akbari, at denne havde svært ved at få jabbet til at fungere. Akbari var en tur på rumpen i 5. omgang, men kampleder Per K. Hansen vurderede, at det ikke var fra et slag. Akbari virkede dog presset nu, og Jensen fik højren oftere ind.

Også i 6. omgang virkede Akbari flere gange ramt af Jensens tunge træffere, men han kom ind i tingene igen med sine egne store slag. I 7. omgang blev Akbari flere gange ramt rent af både højre og venstre hooks. Jensen fik trukket et point, da han slog efter et knap hørbart break. Han havde også fået en øjenskade.

I 8. og sidste omgang havde Akbari fået besked på at flytte sig, og det gjorde han.  Men han fik også afleveret et par træffere, også i en afsluttende slagudveksling. Lars Jepsen havde 77-75 til Akbari, Freddy Rafn havde 76-75 til Jensen, og scorende kampleder Per K. Hansen havde 76-76, på trods af pointsfradraget.

Kommentarer