Payman Akbari og Danny Jensen mødes i Holstebro

Thorslund-stævnet i Gråkjær Arena i Holstebro den 25. februar får et nordvestjysk lokalopgør på programmet. TK Promotions Payman Akbari (7-1) møder nyproffen Danny Jensen (1-0). Kampen bokses over 8 omgange, om det danske mesterskab i superfjervægt.

21-årige Akbaris rekordliste fik en plet, da han i april 2022 i samme arena tabte på points til venezuelaneren Luis Millan. Men han har ellers vundet sine hidtidige opbygningskampe, så han i skrivende stund er nr. 441 på BoxRec i letvægt. Som amatør blev han dansk U19 mester. Akbari har base i Ringkøbing, mindre end 50 kilometer sydvest for Holstebro.

27-årige Danny Jensen fik sin profdebut med en hurtig sejr 1. juledag. Det bringer ham ind som nr. 890 i superfjervægt på BoxRec. Han har 69 amatørkampe og både danske og nordiske seniormesterskaber i bagagen. Han bor og bokser i dag i Hornslet, men han har fået sin bokseopvækst i BK Nordsalling, omkring 50 kilometer nordøst for Holstebro.

“Begge boksere har været klar på udfordringen, lige fra vi fik ideen, og det er helt sikkert, at de begge kommer til at kæmpe med alt, hvad de har, for at tage sejren,” skriver TK Promotion på Facebook.

Kommentarer