Porsgaard på Albertslund undercard

Jacob Porsgaard (5-0) blev et af de to annoncerede profnavne, der skal bokse på undercardet til Mahfoud/Meng stævnet i Musikteatret i Albertslund den 4. marts. Det fremgår af Danish Fight Night Facebook. Porsgaards modstander endnu er velkendte TBA.

“Jeg glæder mig meget til den 4. marts. Det er tale om min debut i Danish Fight Night-regi, og det bliver rigtig fedt. Jeg er ung og stærk og i god form. Jeg har holdt træningen ved lige og givet den gas siden min seneste kamp, så jeg glæder mig til at møde op og vise publikum, hvad jeg kan,” siger Porsgaard i pressemeddelelsen.

Porsgaard startede sin profkarriere i 2019, med tre kampe for Q Pro Boxing. Derefter fulgte et par års kamppause, inden den tidligere danske amatørmester i 2022 vendte tilbage i 2022, først på et Kem Ljungquist stævne i Nykøbing Falster, og så i en profkamp i forbindelse med Hillerød Box Cup. Han ved, at han fortsat skal vinde for at komme højere op på ranglisterne.

“Jeg forsøger at blive bedre fra kamp til kamp. Ambitionen er at kravle så højt op ad ranglisterne som overhovedet muligt. Jeg drømmer selvfølgelig om at få en titelkamp på et tidspunkt. Derfor gælder det om at vinde mine kampe og arbejde mig op ad ranglisten. Jeg vil satse på at få det bedste ud af mit potentiale og se, hvor langt jeg kan drive det,” fortæller Porsgaard.

Foto: Boksenyt
Kommentarer