Rossing flytter basen hjem til Skive

Ditlev Rossing har efter nogen år i København valgt at flytte hjem til Skive, hvor BK Limfjords lokaler bliver hans træningsbase i den kommende tid. Det skriver Skive Folkeblad.

“Jeg har tænkt over det flere gange de seneste par år. Jeg flyttede til København for at optimere min træningsmuligheder, og det fik jeg også i en periode, men det var sådan lidt on/off i og med, der ikke var en stabil trænerløsning. Jeg er færdig med at vente på, at folk gør noget. Nu rykker jeg selv på tingene. Jeg har fundet mig en bolig, hvor der også er et værelse ledig til en træner eller en sparringspartner, så jeg selv kan få sådan noget til at gå op. Jeg er ikke afhængig af, at der er en promoter, der skal sørge for det. Det er der mere økonomi til her i Skive, at få sådan nogle ting til at gå op,” fortæller Ditlev Rossing til Skive Folkeblad.

Han er glad for den ro, han personligt finder i Skive. Men det handler også om, at han som sin egen manager har bedre muligheder for at få de praktiske ting til at gå op.

“Min træner, Jan Thomsen, kommer fem uger før kampen og er her, bor her – hvor vi bare skal træne og have camp. Og så er der også mulighed for at få fløjet sparringspartnere ind på sigt, hvor jeg selv kan stå for kost og logi fremfor hotelophold. Det er mere for selv at kunne få ting til at gå op – og så den ro, der er omkring det – der er ikke andet end boksning her. Nu skal jeg bo her de næste 12 måneder, og så satser jeg benhård på at søge mod udlandet for at få alt til at gå op boksemæssigt. Og jeg føler, at her har jeg de bedste rammer for at få det til at gå op,” siger Rossing.

Rossing har promoteraftale med TK Promotion, og han forventes i ringen ved Thorslund-stævnet i Holstebro den 25. februar. Han er først den seneste uges tid begyndt at træne for alvor med handsker, efter at han i Kolding i efteråret fik en skade i højre biceps.

Kilde: Skive Folkeblad, Foto: Ditlev Rossing Facebook
Kommentarer