Poulsen: Skulderen afgør om jeg fortsætter

Enock Mwandila Poulsen måtte trække sig ud som taber af EM-kampen i London mod Adam Azim, da den sårbare skulder igen drillede. Og det er afgørende for Poulsens videre karriere, om skulderen kan bringes i en forsvarlig stand.

”Jeg kender mig selv godt nok til at erkende, at jeg ikke ønsker at bokse på et middelmådige niveau. Jeg stræber efter at være den bedste og deltage i store kampe.

Jeg har diskuteret med mig selv og mit fantastiske team, og jeg er fast besluttet på at gøre alt, hvad der er muligt, for at se, om min skulder nogensinde bliver hel igen. Ellers vil jeg ikke fortsætte og risikere at gå glip af mere tid med min datter, familie og venner.

Livet er langt vigtigere end boksning, selvom jeg elsker denne sport, der har givet mig enestående oplevelser og formet mig til den person, jeg er i dag,” skriver Enock Mwandila Poulsen på Facebook.

Han er kender samtidigt, at kampen indtil skaden ikke gik som planlagt.

“Boksemæssigt fulgte jeg ikke taktikken fra første omgang, og jeg tillod modstanderen at diktere kampen – det er min egen fejl, selvom situationen forbedrede sig i 5 omgang, indtil min skulder desværre ikke kunne holde til mere,” skriver han.

Kommentarer