Bank: Jeg havde styr på ham

Et helt udsolgt Forum Kolding blev lørdag aften vidne til, at 22-årige Jacob Bank understregede sin status som Danmarks lige nu største boksehåb.

Det skete åbenbart lidt nemmere, end Bank-lejren selv havde forventet i en kamp, hvor Bank for første gang risikerede at skulle gå 12 fulde omgange. Så der blev indledningsvist sparet lidt på kræfterne, fortæller han ifølge Jyske Vestkysten.

”Det var meningen, at jeg ikke skulle lave mere, end at jeg lige vandt omgangene, ligesom jeg gjorde i 1. omgang. Men jeg følte, at jeg havde så meget styr på ham, at han bare skulle udbokses,” sagde Jacob Bank efter kampen ifølge Jyske Vestkysten.

Taktikken blev derfor justeret undervejs.

”Han blev ved med at kunne slå hårdt, så jeg skulle heller ikke bare stå og tage imod hans slag, hvis han lige pludselig ramte rent. Han er lige blevet spansk mester i en kamp, hvor han slog en modstander ud med det højre sving, som han også slog på mig flere gange, så det var jeg meget opmærksom på. I stedet for hele tiden at ville slå hårdt, begyndte jeg at bokse ham mere i slutningen af 6. og begyndelsen af 7. omgang, og det virkede,” fastslog Jacob Bank.

Bank er efter sejren skrivende stund placeret som nr. 25 i verden i supermellemvægt.

Kilde: Jyske Vestkysten
Kommentarer