Profkarriere skal give Danny Jensen ny motivation

27-årige Danny Jensen er registreret for 68 amatørkampe. Han blev dansk mester i 60 kg i 2017, 2018 og 2020. Han har også vundet de nordiske mesterskaber i 2018, mens han i 2019 vandt sølv. Han har bokset adskillige landskampe, og han var inde i billedet til OL-kvalifikationen i 2020,

Alligevel har ikke fået billetten til de store internationale turneringer, og det er en del af baggrunden for, at han nu debuterer som professionel på BK Nordsallings julestævne den 25. december i Durup. Det fortæller han til Skive Folkeblad.

”Det har haft noget at sige. Når man træner så meget, skal der jo helst være en gulerod for enden. Jeg har på en eller anden måde følt mig lidt overset på landsholdet. Jeg er aldrig kommet med til EM eller VM, selv om jeg har bokset lige op med nogle af de bedste,” siger Danny Jensen til Skive Folkeblad.

Det er i første omgang ikke pengene, der har fået ham til at smide uldtrøjen.

”Jeg får ikke noget for det, og så må vi se, om der er en promotor, der bliver interesseret i mig,” siger Danny Jensen, der som amatør tidligere har bokset arrangørklubben BK Nordsalling, mens han på det seneste har stillet op for Hornslet BK.

Kilde: Skive Folkeblad
Kommentarer