RNG-SDE Promotions og TK Promotion fremover på ny streaming kanal

Lørdagens TK Promotion stævne i Forum Kolding med Jacob Bank bliver vist på Sport Live. Men det bliver et af de sidste på den kanal, for fremover vil både RNG-SDE Promotions og TK Promotion’s stævner kunne ses på streaming kanalen BiteTV.TK Promotion har dog aftale med Sport Live frem til juni.

Det første stævne på den nye kanal vil blive stævnet i K.B. Hallen den 9. marts, med Kem Ljungquist i hovedrollen. Streamingkanalen www.bitetv.dk vil inden da blive lanceret den 1. marts.

”Vi vil skabe en platform, hvor dansk boksning for alvor kan gro. Her kan vi dyrke historierne om bokserne udenfor ringen og skabe de profiler, som sporten har fortjent. Boksning skal tilbage til at være en sport for folket. En sport hvor alle kender navnene på de store talenter og de store stjerner,” siger Kem Ljungquist fra RNG-SDE Promotions i en pressemeddelelse.

Planen er, at BiteTV skal producere meget mere indhold end blot stævnerne. Der vil komme interviews, dokumentarer og talkshows om dansk boksning og kampsport generelt. Det ser Kasper Høyer Holgersen fra TK Promotion muligheder i.

”Hos TK Promotion har vi haft mange gode tv-partnere gennem tiden, men vi tænker altid større. Med BiteTV får vi et produkt, hvor vi kan tage fans af boksning tættere på end nogensinde før. Vi vil fortælle om alt det, der ikke er plads til på andre platforme. Vi er overbeviste om, at det her bliver fremtiden for dansk boksning,” siger Kasper Høyer Holgersen.

Brugerne på BiteTV vil få gratis adgang til alt det indhold, der ikke bliver vist live, men en ambition om at producere nyt indhold hver uge. De enkelte stævner bliver så pay-per-view til priser, der afhænger af niveauet af stævnet.

Kommentarer