Romero: Jeg kunne ikke sige nej

Et par dage er ikke meget til at forberede sig til en VM-kamp i boksning – også selv om Mary Romero netop havde været i træningslejr med det spanske landshold. Men en WBC/WBO VM-kamp mod Dina Thorslund var en chance, hun valgte at tage med kort varsel, da hun sent onsdag aften fik buddet.

”De ringede onsdag aften, da jeg sov, og min telefon gik ud, da den ringede. Jeg var lidt bange, fordi min bedstemor er syg. Men det var gode nyheder. Dette er boksning, jeg tabte VM-kvalifikationen mod den tyrkiske kvinde, og nu går jeg ind i kampen og erstatter hende. Det er derfor, at du altid skal være trænet og forberedt på alt, hvad der kommer,” fortæller Mary Romero til Espabox.

Hun søgte råd hos den tidligere verdensmester Kiko Martinez, og han rådede hende hurtigt til at sige ja.

“Den første, jeg ringede til, var Kiko Martinez, som anbefalede, at jeg tog kampen. Jeg kunne ikke lade den gå min næse forbi, fordi jeg er 38 år gammel. Jeg trænede med amatørlandsholdet, og den ene slags boksning er ikke det samme som den anden, men jeg føler mig meget mere forberedt på den professionelle boksning. Derudover har både Rafa Lozano og resten af medlemmerne af landsholdet støttet mig og ønsket mig held og lykke. Jeg skulle bokse om EM-titlen den 13. april, men det her var noget, jeg ikke kunne sige nej til,” forklarer Romero.

Den tidligere Europamester i superbantam er klar over, at hun er på en stor opgave lørdag aften i Royal Arena, men hun vil kæmpe sin chance.

“Min modstander er en hård pige, men jeg er igeglad. Jeg er rigtig godt fysisk trænet, og jeg vil give alt, når jeg kommer i ringen. Det er irriterende, at de ringer tre dage i forvejen, og jeg kan ikke forberede mig i to måneder, som jeg burde, Men det er bare sådan, at hvis jeg sagde nej, så ville jeg altid fortryde det. Hun er menneskelig, alt kan ske, fordi det her er boksning, og ét slag ændrer alt,” mener Romero.

Kommentarer