Rossing: Jeg har mistet tilliden

Søndag meddelte Rossing sin hidtidige manager/promoter Mogens Palle, at han ikke ønskede at fortsætte samarbejdet. Og til Ekstra Bladet fortæller han, at det grundlæggende handler om tillid.

“Der kan være mange grunde til, at man søger andetsteds, men i det her tilfælde handler det om, at jeg har mistet tilliden til, at Mogens Palle kan løfte min karriere til det niveau, som jeg dedikeret har jagtet gennem de sidste 5 år,” skriver Ditlev Rossing til Ekstra Bladet.

Tirsdag gav promoter Mogens Palle i Ekstra Bladet udtryk for, at han fandt Rosssings ageren illoyal. Den udlægning er Rossing langt fra enig i.

“Jeg finder det ikke nødvendigt at gå i detaljer om alle de episoder, hvor jeg har følt mig behandlet uden respekt for min dedikation og indsats. Jeg har altid været loyal overfor Mogens Palle og trænet benhårdt for at nå hertil. Men gennem den sidste tid har der været forskellige episoder, der har ført til, at jeg ikke længere finder det rigtigt at have Mogens Palle som manager/promotor,” fastslår Rossing.

Kommentarer