DaBU i dialog med Danish Fight Night om samarbejde

Danmarks Bokse-Union (DaBU) er ifølge en pressemeddelelse fra Danish Fight Night i dialog med promoter Mogens Palle om et samarbejde, der kan etableres allerede i forbindelse med Danish Fight Night stævnet i Brøndby-Hallen den 7. januar. DaBU formand Lars Brovil (billedet) ser frem til samarbejdet som en mulighed for DaBUs boksere.

“På DaBU’s vegne, og ikke mindst til stor glæde for unionens bedste atleter og talenter samt deres hårdt arbejdende klubber rundt om i det danske bokselandskab, finder DaBU et potentielt fremtidigt unikt samarbejde med Danish Fight Night ved Bettina og Mogens Palle den 7. januar .2022 som en ny spændende og unik mulighed, der skal afprøves for vores største talenter med intentionen om ekstra motivation for disse på at blive vist frem i et nyt bokseformat, hvilket vi i DaBUs bestyrelse ser er til stor gavn og glæde for hele boksesporten i Danmark,” udtaler Lars Brovil i pressemeddelelsen.

Det ligger endnu ikke helt fast, hvordan samarbejdet skal udmønte sig, men ifølge promoter Mogens Palle er der gode samtaler i gang mellem parterne.

“Jeg har haft en yderst konstruktiv dialog med Lars Brovil, som på seriøs vis har ytret ønske om at styrke boksesporten i Danmark. Vi har derfor gang i gode samtaler om eventuelt at etablere et samarbejde til gavn og glæde for både bokserne og boksesporten i Danmark. Det skal ske i en særlig form med naturlig respekt for begge parters forskellige koncepter, og jeg glæder mig meget til den videre dialog,” siger Mogens Palle.

Det er ikke første gang, Mogens Palle er i dialog med DaBU om samarbejde. I 2007 var det den daværende DaBU formand Benny Jørgensen, der førte samtalerne med Mogens Palle.

“Vi er bestemt åbne for at lave pro-am-stævner, hvis det kan lade sig gøre. Det var jo sådan set min far, der i sin tid opfandt det. I en periode har det ikke været muligt at lave sådanne stævner, og vi har ikke haft brug for det. Men jeg synes stadigvæk, det er en god idé. Professionel boksning er jo en slags fortsættelse af amatørboksning, og jeg tror altid, at et samarbejde vil gavne begge parter,” sagde Bettina Palle dengang til Berlingske..

Kommentarer