Sandor Martin: Risiko for coronakarantæne før kamp

Den spanske EBU Europamester i letweltervægt, Sandor Martin, har ikke været i kamp siden hans titelforsvar mod Joe Hughes i december. En planlagt opvermningskamp i august kunne ikke blive til noget.

Det frustrerer ham, og coronakrisen ser også ud til at lægge hindringer i vejen for det titelforsvar mod Enock Mwandila Poulsen, som Team Palle vandt purseoffer på. Endnu er der ikke sat dato på kampen på EBUs website.

“Lige nu kan du ikke lave stævner over det lokale niveau. Det er meget vanskeligt at rejse under disse forhold, og jeg har ingen modstandere på mit niveau i Spanien. For at få os til at rejse til andre lande, tænker forbundene på at tvinge os til at komme et dusin dage før en kamp til stedet for, for gennemføre en karantæneperiode. Naturligvis med alle de udgifter, som bokserne selv betaler,” beklager Sandor Martin sig til Mundo Deportivo.

Martin mener dog, at krisen rammer hårdest for boksere under mesterskabsniveau.

“Situationen, der er skabt af coronavirus, får mange mellemniveau boksere til at genoverveje, om de vil fortsætte deres professionelle karriere, fordi dette nu ikke kan ernære dem. Mange vil gå i stå,” siger han.

Kilde: Mundo Deportivo, Foto: Sandor Martin PR-foto
Kommentarer