Sarah Mahfoud mod tysker om WBC Silver titel

Sarah Mahfoud (11-1) får en brugbar titel at bokse om den 4. marts i Albertslund. Og en på papiret ganske overkommelig modstander, der næppe kan stå i vejen for, at Mahfoud kan komme tilbage i vindersporet.

23-årige Lara Ochmann (billedet) har ganske vist pæne cifre på rekordlisten, med 9-1 og 4 sejre før tid. Hun har dog kun én gang slået en modstander med en positiv rekordliste. Det var i 2019, da hun besejrede Kim Jäckel, der dengang var 3-1, men som siden har tabt alle sine kampe. Fem af Ochmann’s modstandere har aldrig prøvet at vinde en profkamp.

Ochman har én gang prøvet at bokse 8 omgange. Det var i hendes seneste kamp, hvor hun vandt en majority decision over polske Karina Szmalenberg (14-52-4). Hendes ene nederlag var i 2021, mod debutanten Nikola Hubalkova, der har tabt sin ene kamp siden.

Ochmann er i skrivende stund nr. 66 på BoxRec i fjervægt, hvor Mahfoud er nr. 2. Det ligner et meget forsigtigt skridt i en genopbyning mod større kampe igen, efter et 2022 med to hårde opgør, et VM-titelforsvar mod Nina Meinke og et nederlag til verdensstjernen Amanda Serrano. Samtidig kan WBC Silver titlen, der er på spil, befæste Mahfouds fine position som nr. 2 på WBCs rangliste.

Promoter Bettina Palle fortæller i en pressemeddelelse, at WBC Silver titlen nu er ledig, selv om australske Skye Nicholson vandt den for få dage siden i New York. Nicholson vil nemlig formentlig blive udpeget til at møde WBC Interim mesteren Sabrina Perez fra Argentina.

“Bettina og jeg har en plan om, at jeg skal kvalificere mig til at bokse de helt store VM-kampe igen. Den plan forfølger vi, og jeg vil gøre det, der skal til for at komme helt derop,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Kilde: BoxRec, Foto: Lara Ochmann Facebook
Kommentarer