Serrano besejrer Mahfoud klart på point

Sarah Mahfoud (nu 11-1) bevægede sig i 1. omgang udmærket væk fra Serranos hårde venstre. Amanda Serrano (nu 43-2-1) var i offensiven, men fik ikke slagene til rigtigt at rulle. I 2. omgang fik Serrano venstren ind dybt, og samtidig fik Mahfoud et cut, men hun fortsatte ufortrødent.

De dybe træffere så ud til at bide på Mahfoud i 3. omgang, og Serrano fortsatte linjen i 4. omgang, hvor der også gik en del dybt arbejde ind. Mahfoud fik enkelte jabs ind fra retræten i, men Serrano havde ikke meget respekt for den danske slagkraft, og hun fortsatte også i 5. omgang presset og byggede på et allerede klart forspring.

I 6. omgang prøvede Mahfoud at etablere en modoffensiv, men uden meget effekt. Serrano valgte kortvarigt at bokse på kontra, men tog så fat igen. Mahfoud åd mange træffere uden at kny, men hun fik selv ikke meget andet end jabs ind i 7. omgang, hvor Serrano igen arbejdede godt dybt.

Håbet om, at Mahfoud kunne komme ind i kampen, hvis hun overlevede de første runder, begyndte at svinde ind, og også 8. omgang havde klar amerikansk fordel. I 9. omgang kom Mahfoud dog fint tilbage med en god serie sidst i omgangen. Også i 10. og sidste omgang var Mahfoud hæderligt med, men der kunne ikke være tvivl.

Cifrene var 99-92 hos sidedommer Victor Loughlin, mens Steve Gray og Michael Alexander havde overraskende tætte 97-93. Mahfoud må dog siges at have vist den holdbarhed og tapperhed, man kunne have håbet på. IBF VM-bæltet må hun dog vinke farvel til, samtidig med at Serrano forsvarede sine WBC og WBO-titler.

 

Kommentarer