Sharif møder serber på Frederiksberg

Heva Sharif får serbisk modstander i sin kamp ved Danish Fight Night torsdag i Frederiksberg Hallerne. Sebastijan Saciri (2-3, billedet) har som mange Balkan-boksere også været aktiv i andre kampsporter.

“Jeg har set nogle af hans kampe på videoer. Han kan godt bokse. Han er lav og kompakt og ser ud til at være et sted mellem 165 cm. og 170 cm. Jeg skal bare bokse, som jeg plejer. Han er angrebsivrig. Det var min sidste modstander også, og ham fik jeg godt styr på, så jeg er ikke bekymret. Jeg glæder mig til at være tilbage i ringen igen. Det bliver både en meget teknisk kamp og et show. Jeg skal nok levere en god kamp til publikum,” siger Heva Sharif i en pressemeddelelse.

24-årige Saciri har vundet sine to profsejre hjemme i Serbien, mens han har lidt sine tre nederlag i Italien, alle på points mod ubesejrede modstandere i starten af deres profkarrierer, så der kan vente Sharif nogen omgange. Saciri står som nr.  1.394 i letweltervægt på BoxRec.

Saciri boksede ikke i 2020 og 2021, men kæmpede MMA i 2021, og vendte tilbage i boksning med en sejr i starten af marts. Sharif har ikke været i kamp siden den seneste Danish Fight Night i februar 2020. Men han føler sig klar.

“Jeg er klar. Jeg er 100 pct. klar. Det er muligt, at der er gået to år siden min sidste kamp, og at jeg ikke har trænet i så lang tid, men jeg har taget det meget seriøst og trænet meget hårdt. Jeg har været i England og sparre med Mitchell Smith, eks-WBO Intercontinental-mester. Ham har jeg fået et godt venskab med derovre, og han er også ved at træne sig op til at vende tilbage til ringen,””siger Heva Sharif.

Kommentarer