Sofie Rosshaug får sølv ved U19 VM

Det endte med en sølvmedalje i 50 kg til Sofie Rosshaug, efter at Sara Cirkovic fra Serbien viste sig en tand for stærk i finalen. Den smart boksende serber gav ikke mange åbninger, og ramte effektivt fra kontraen. Rosshaug gjorde det dog godt nok t i 1. omgang til, at den spanske sidedommer havde 10-9 i dansk favør, mens de fire øvrige scorede omgangen til Cirkovic.

I 2. omgang fortsatte mønsteret, og selv om Rosshaug fik adskillige pæne træffere ind, blev det til en omgang til serberen hos alle fem sidedommere. Cirkovic førte dermed nu med 20-18 hos fire dommere, mens én havde 19-19, så der skulle en meget klar 3. omgang til, for at Rosshaug skulle vende slaget. Cirkovic var dog for smart til, at den opgave kunne løses.

Slutcifrene var 30-26 fra en azerbadjansk sidedommer, 30-27 fra den belgiske, italienske og ungarske sidedommer og 29-28 fra den spanske. Cirkovic gentog dermed de sejre, hun fik mod Rosshaug i en semifinale (3-2) ved U19 EM sidste år og i en kvartfinale (5-0) ved U19 EM i foråret.

 

Kommentarer