Team Ljungquist danner nyt promoterselskab

Team Ljungquist har indtil nu handlet om professionelle stævner med sværvægteren Kem Ljungquist i hovedkampen. Nu bliver det til et promoterselskab, der også handler om andre boksere i hovedroller. RNG-SDE Promotions er navnet.

“Team Ljungquist var ment som bare Kem og vores team, hvor vi ville lave kampe til Kem, som fik ham frem på ranglisterne. Men tingene udviklede sig, og vi arrangerede vores første stævne, og nu har vi Emil Kot med på rejsen, og flere på vej. Nu afholder vi vores tredje stævne den 7. oktober, og kommer i fremtiden til at afholde fem om året.

Så for at holde Kems team og promotordelen adskilt har vi valgt at lave RNG-SDE Promotions, hvorunder Team Ljungquist, Team Kot og de teams, der kommer til i fremtiden vil blive samlet under RNG-SDE Promotions banner med Magnus Ljungquist som promotoren,” skriver Team Ljungquist på Facebook.

RNG-SDE Promotion forventer at holde et stævne mere i år, efter stævnet i Arena Næstved den 7. oktober.

“Vi glæder os over, at dansk boksning er på vej frem på alle parametre. Vores konkollegaer i Danish Fight Night og TK Promotion holder også kontinuerligt stævner til glæde for bokserne og boksepublikum. Det er vi glade for i RNG-SDE Promotions at være med at til at opretholde og styrke,” skriver Team Ljungquist, der forventer at præsentere en ny bokser én af de nærmeste dage.

Kommentarer