The Undercard – uge 11-12

Nyheder fra hele verden i uge 11-12.

De sidste to ugers storkampe blev aflyst på grund af Covid-19 epidemien. Og den kommende tid er aldeles usikker, så vi dropper de kommende kampe og uger i denne korte ombæring.

Diverse nyt
Udsættelserne står ikke uventet i kø i international boksning: Beterbiev vs. Rivas (IBF/WBC) den 28. marts, Taylor vs. Khonsong (IBF/WBA letweltervægt) den 2. maj, Lomachenko vs. Lopez (WBA/WBO/IBF letvægt), Benavidez vs. Angulo (WBC supermellemvægt) den 18. april, Dubois vs. Joyce (EBU EM sværvægt) den 11. april og adskillige andre VM- og EM-kampe.

Også Canelo vs. Saunders den 2. maj er udsat (og den nåede faktisk aldrig at blive officielt annonceret). Nu tales der om juni, men rygterne om Canelo vs. Golovkin III den 12. september taler sandt, så kan Canelo vs. Saunders ende med slet ikke at blive til noget i denne omgang. Samme Saunders er iøvrigt igen kommet i uvejr efter upassende adfærd, denne gang i forbindelse med hjemrejse fra USA – hvilket førte til, at han og hans rejsefæller blev smidt af flyet.

Engelske Eddie Hearn har været meget tøvende med at udsætte kampe, men hans stævner i marts/april er dog aflyst. Han har dog stadig Whyte vs. Povetkin og Taylor vs. Serrano den 2. maj, Usyk vs. Chisora den 23. maj og Joshua vs. Pulev den 20. juni i kalenderen. Hearn arbejder dog også med backup datoer. Her taler Hearn om situationen, for fire dage siden:

Puertoricanske Juan Manuel “Juanma” Lopez har officielt stoppet karrieren. Juanma blev i 2008 WBO verdensmester i superbantamvægt, og i 2010 mester i fjervægt ved at slå Rafael Marquez. Hans fremtid så da lysende ud, men et nederlag til Orlando Salido i 2011 slog skår i hans image, og siden har karrieren været vingeskudt. Han slutter med en rekordliste på 36-6-1.

Næste The Undercard kommer, når der er samlet stof nok. Lige nu sker der af gode grunde ikke så meget.

Kommentarer