The Undercard – uge 28-30

Nyheder fra hele verden i uge 28-30

Russeren Razhab Butaev havde regnet med at bokse om den ledige WBA “almindelige” VM-titel i weltervægt, efter at den hidtidige mester Alexander Besputin blev frataget titlen på grund af doping, Besputin blev testet positiv, da han vandt den ledige titel mod Butaev. Men Al Haymon og Premier Boxing Champions har åbenbart trukket i trådene, for ranglistens nr. 1, Yordenis Ugas, og nr. 6, Abel Ramos, begge fra USA, og begge i stald hos PBC, skal nu mødes om bæltet. Vinderen skal møde Butaev.

Amerikanske Shakur Stevenson har opgivet WBOs VM-titel i fjervægt. Han vandt titlen i oktober, men en håbet unification mod engelske Josh Warrington er ikke mulig lige med det første, så Stevenson vil koncentrere sig om superfjervægt, hvor han boksede en ikke-titelkamp i juni. Her er et interview med Stevenson:

Måske kan Stevensons plads i fjervægt overtages af Emmanuel Navarrete, der har opgivet WBOs bælte i superbantamvægt. Navarrete nåede færst at vinde og så fem gange forsvare titlen på 15 måneder, inden coronakrisen stoppede stimen.

Kommende kampe
De to amerikanske Charlo-tvillinger skal begge forsvare deres VM-titler på samme stævne i Connecticut den 26. september. Jermall Charlo (30-0) skal forsvare WBCs VM-titel i mellemvægt mod ukrainske Sergiy Derevyanchenko (13-2), og Jermell Charlo (33-1) skal forsvare sin WBC VM-titel i letmellemvægt i en unification mod dominkanske Jeison Rosario (20-1-1), der bringer sine WBA og IBF bælter med ind i kampen. Her er et interview med brødrene:

Gervonta Davis (23-0) fra USA rykker tilbage i superfjervægt for at forsvare WBAs Super VM-titel mod den mexicanske veteran Leo Santa Cruz (37-1-1). Davis var senest en tur i letvægt, hvor han vandt WBAs VM-titel mod Yuriorkis Gamboa, men han har altså valgt at rykke tilbage igen. Alligevel er hans titel i letvægt angiveligt også på spil. Arenaen ligger endnu ikke endeligt fast. Her er et interview med Santa Cruz:

Den franske WBC-verdensmester i bantamvægt, Nordine Oubaali (17-0) forsvarer sit bælte den 12. december i Uncasville, USA. Her møder han philippinske Nonito Donaire (40-6).

WBC-verdensmesteren i supermellemvægt, David Benavidez (22-0) fra USA, forsvarer sin titel mod den aldrende colombianer Roamer Angulo (26-1). Kampen er fastsat til den 15. august. Her er et interview med Benavidez:

De kommende uger
Emmanuel Navarretes nu ledige WBO VM-titel i superbantamvægt skal på lørdag den 1. august overtages af enten Stephen Fulton (18-0) eller Angelo Leo (19-0). De to amerikanere mødes i Connecticut.

Her er et interview med Stephen Fulton:

Kommentarer