The Undercard – uge 31-32

Nyheder fra hele verden i uge 31-32

Angelo Leo (nu 20-0) fra USA vandt den ledige WBO VM-titel i superbantamvægt, da han i Connecticut klart pointsbesejrede landsmanden Tramane Williams (nu 19-1), Sidedommerne havde 2 x 118-110 (Glenn Feldman og Don Trella) og 117-111 (Don Ackerman) efter kamp, hvor Williams startede pænt, men hurtigt blev presset af aggressive Leo.

Angelo Leo skulle have mødt Stephen Fulton, der blev pillet af kampen testede positiv for Covid-19, så Williams sprang til med kort varsel. Han skulle ellers have bokset på undercardet. Her er highlights fra stævnet:

Diverse nyt
En unification i letvægt mellem WBA/WBC/WBO-mester Vasyl Lomachenko og IBF-mester Teofimo Lopez har været på tegnebrædtet til den 3. oktober i Las Vegas. Nu er kampen imidlertid tæt på at falde fra hinanden, fordi corona’en gør det svært at finde pengene uden livepublikum. Så promoter Bob Arum og Lopez-lejren er langt fra hinanden økonomisk. Her taler Lopez om den mulige kamp:

Kampen om den ledige WBO-titel i fluevægt mellem Junto Nakatani fra Japan og Giemei Magramo fra Philippinerne er igen udsat på grund af corona-epidemien. Kampen skulle først have været bokset den 4. april, og så den 21. august. En opblussen af epidemien gør, at der nu ikke er ny dato på kampen.

Den engelske promoter Frank Warren har offentligt udfordret sin konkurrent Eddie Hearn med henblik på at lave kampe mellem deres bedste boksere. Måske lidt overraskende har Hearn taget positivt mod udfordringen. Om det så er for rent faktisk at få en konstruktiv dialog, eller det er for at kalde bluffet, det må tiden vise. Her er Hearn’s udgave af historie:

Der tales en del om en Joshua vs. Fury unification i sværvægt, forudsat at begge klarer deres titelforsvar mod henholdsvis Kubrat Pulev og Deontay Wilder. Men to af bokseforbundene har sat hælen i. WBC kræver, at Tyson Fury møder Dillian Whyte umiddelbart efter Wilder, og WBO vil have Joshua til at møde Oleksandr Usyk efter Pulev. Her er lidt fra Joshua’s træning:

Kommende kampe
Der bliver bagt op til en storkamp i letweltervægt mellem WBC/WBO-mester Jose Ramirez fra USA og WBA(IBF Josh Taylor fra Skotland. Men først skal de to klare mandatory forsvar.

Ramirez (25-0) skal den 29. august bokse den flere gange udsatte kamp mod Viktor Postol (32-2). Kampen afvikles for lukkede døre i MGM Grand i Las Vegas. Taylor (16-0) skal møde Apinun Khonsong (16-0) fra Thailand. Den kamp har også være udsat på grund af corona, men der er stadig ikke en officiel dato på. Her er et interview med Ramirez:

WBC/IBF-mesteren i weltervægt, Errol Spence (26-0), og den tidligere verdensmester i flere vægtklasser, Danny Garcia (36-2), mødes den 21. november i en kamp, der i USA vises pay-per-view. Det bliver Spence’s første kamp siden en trafikulykke sidste efterår – hvor han efterfølgende blev sigtet for at have kørt påvirket. Der har været rygter om Spence’s vægt og mentale tilstand (se video), men han er angiveligt i fuld træning:

To cubanere skal bokse WBA “almindelige” VM-kampe om få uger. I letmellemvægt skal Erislandy Lara (26-3-3) den 29.august forsvare sit bælte mod Greg Vendetti (22-3-1) fra USA, der blot er nr. 46 på BoxRec. Den rigtige WBA-verdensmester er Jeison Rosario. Og i weltervægt skal Yordenis Ugas (25-4) møde Abel Ramos (26-3-2) fra USA i en kamp om den ledige titel den 6. september. Den rigtige WBA-verdensmester er Manny Pacquiao.

EBU Europamesteren i superfjervægt, franske Samir Ziani (31-3-1) forsvarer sin titel den 5. september i Wakefield, England. På et tv-stævne for lukkede døre møder han Alex Dilmaghani (19-1-1) fra England. Her er et interview med Dilmaghani:

De kommende uger
David Benavidez (22-0) fra USA forsvarer lørdag i Uncasville, Connecticut, sit WBC VM-bælte i supermellemvægt mod Roamer Angulo (26-1) fra Colombia. Her er et interview med Benavidez:

I Tulsa, Oklahoma, skal norske Cecilia Brækhus (36-0) lørdag forsvare sine WBA/WBC/IBF/WBO VM-titler i weltervægt mod WBA/WBC-verdensmesteren i letweltervægt, Jessica McCaskill (8-2) fra USA. Her er en promovideo fra Matchroom:

Ugen efter skal irske Katie Taylor (15-0) i Brentwood, England, forsvare sine WBA/WBC/IBF/WBO-tiler i letvægt i en rematch mod belgiske Delfine Persoon (44-2). Planen er, at Taylor efterfølgende skal møde Brækhus. Her er online pressemødet, der annoncerede kampen:

På samme stævne i Brentwood skal engelske Dillian Whyte (27-1) forsvare sin WBC Interim titel i sværvægt mod den russiske veteran Alexander Povetkin (35-2). Her er et interview med Whyte’s nye træner, Xavier Miller:

Kommentarer