Thorslund: 2024 kan blive afslutningen

Dette år kan blive det sidste år i Dina Thorslunds aktive karriere som bokser. Det fortæller hun til Ritzau, ifølge Avisen Danmark.

Hun er lige nu gået all-in på boksningen i håbet at føje yderligere VM-bælter til de to, hun allerede er indehaver af i bantamvægt. Det ligner dog det sidste store mål i karrieren for 30-årige Thorslund.

”Jeg har taget orlov fra mit job indtil november i år, og tanken er, at det nok er deromkring, at mit karrierestop skal være. Men kan jeg lige samle en sidste titel ind ved en ekstra kamp, gør jeg det. Siger de andre indehavere af VM-bælterne så stadig nej til mig, så har jeg ikke mere at bevise og har gjort det, jeg skulle. Så har jeg også mit familieliv, jeg vil videre med,” siger Dina Thorslund ifølge Avisen Danmark.

Men det er svært at lokke WBA-mester Nina Hughes og IBF-mester Miyo Yoshida.

“De andre vil gerne beholde deres verdensmesterskaber og vil derfor gerne undgå at møde mig. De arrangerer andre kampe og danser på den måde lidt rundt om mig, hvilket er rigtig ærgerligt for sporten,” mener Thorslund.

Lørdag aften i Royal Arena skal Thorslund bokse sin kamp nr. 21 i en professionel karriere, der har varet siden februar 2015. Lærdagens kamp mod spanske Mary Romero er 10. gang, at Thorslund bokser om VM-titler i store forbund. I kampen inden da vandt hun en WBC Interim titelkamp, og endnu tidligere vandt en WBC Youth titel og EBUs EM-bælte.

Kommentarer