Thorslund: Dumt valg af Radovanovic

Dina Thorslunds VM-udfordrer næste lørdag i Struer, serbiske Nina Radovanovic (billedet), har tidligere bokset i lettere vægtklasser end superbantamvægt. Det er Thorslund opmærksom på, ifølge et interview med engelske Boxing Social, og hun ser det som modstanderens problem.

“Måske har jeg set nogen få minutter af hendes kampe, højst. Min træner sendte mig et link, Men jeg ved, at hun er gået for hurtigt op i vægt, og jeg tror ikke, at det er et godt valg af hende, men det er hendes problem,” siger Dina Thorslund til Boxing Social.

Sideløbende med profkarrieren er Nina Radovanovic i gang med at prøve at kvalifere sig til OL, en kvalifikation der blev afbrudt af corona-krisen, da den serbiske kvinde i marts havde vundet sin første kvalkamp under turneringen i London.

“Jeg ved, at hun bokser både som amatør og professionel. Hendes stil er sådan, det kan man se. Og jeg tror ikke, at det vil være til hendes fordel. Vores træning er normalt omtrent efter samme metode. Vi prøver altid at finde sparringspartnere, som ligner min modstander i højde og stil. Så jeg har sparret med mindre folk denne gang, end jeg er vant til. Men hun kommer for at slås, det ved jeg,” siger Thorslund.

Kilde: Boxing Social, PR-foto Facebook
Kommentarer