Thorslund håber stadig på udlandskamp

Mens medier som TV2 stadig prøver at bore i en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud, så har WBO-verdensmester Dina Thorslund i lang tid haft øjnene rettet mod en større kamp i udlandet. I bantamvægt eller højere. Det bekræfter træner Thomas Madsen overfor Nordjyske.

I efteråret så det ud til, at en unification i Matchroom-regi i USA mod den daværende WBA-verdensmester Jamie Mitchell var stort set på plads. Men så afviste Mitchell at møde Thorslund alligevel, og efterfølgende tabte Mitchell overraskende sin titel til engelske Nina Hughes.

Hughes har samme internationale manager som Thorslund, engelske Lee Eaton, men Hughes er efter Michell-kampen på optioner hos Matchroom, der har prøvet at få kontrol over vægtklassen bantamvægt. Og adskillige sonderinger hos Matchroom for at få arrangeret en kamp, især med fokus på IBF-mester Ebanie Bridges, har ikke ført til noget – Matchroom er ikke meget for at slippe bælterne.

“Det har længe været hendes mål at få sådan en kamp. Der er også søgt i alle verdens hjørner, men desværre er der ikke faldet noget på plads endnu,” siger træner Thomas Madsen til Nordjyske.

Thorslund forsvarer lørdag sin WBO VM-titel i bantamvægt i Gråkjær Arena i Holstebro, mod den tidligere fluevægtsverdensmester Debora Anahi Lopez fra Argentina.

Kilde: Nordjyske
Kommentarer