Thorslund: Jeg skal presse mig selv lidt mere

Dina Thorslund har ikke blot skullet kæmpe med vægten op til hendes titelforsvar i bantamvægt, den 13. november mod Zulina Munoz. Hun har også skullet overstå at være smittet med corona, netop som hun havde startet sparringen. Men så må hun bare presse sig selv lidt mere, siger hun til Ekstra Bladet.

“I værste fald kan det få den fatale konsekvens, at jeg melder mig klar, og så alligevel ikke er 100 procent klar. Skrækscenariet er selvfølgelig, at jeg taber mit titelforsvar. Den tanke har da ligget og luret i baghovedet. Men min motivation er stadig den samme: Jeg vil vinde, og jeg vil bokse 13. november. Nu er min motivationsfaktor, at jeg skal forsøge at presse mig selv lidt mere, end jeg tidligere har gjort i min karriere,” siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.

Træner Thomas Madsen ser det som en fordel, at Thorslund allerede var i topform, inden hun blev smittet, så det kan opveje en periode med selvtræning og uden sparring.

“Det er klart, at hvis Dina skal op imod nummer ét i bantamvægt hos Ring Magazine, så er det selvfølgelig at foretrække, at hun selv er 100 procent klar. Så Dina må bare træne det hårdere, hvis hun insisterer på at bokse. Det er en hårfin balance, men det vil trods alt heller ikke være komplet umuligt at vinde alligevel. Så må vi bare spille på andre tangenter,” slår Madsen til avisen.

Kilde: Ekstra Bladet, Foto: Boksenyt
Kommentarer