Thorslund overvejer fjervægt

Dina Thorslund skal den 25. maj forsvare sine WBC/WBO VM-bælter i bantamvægt, mod tyrkiske Seren Cetin. Hvad der så skal ske, står ikke klart lige nu. Men der skal mere til end blot titelforsvar, for at hun kan bevare motivationen, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Hun har orlov fra sit job som fysioterapeut frem til november, og der skal ske noget inden da, hvis hun skal fortsætte som bokser.

”Hvis jeg står til november og ikke kan se nogen udsigt til flere titelkampe eller til en eventuel titelkamp i en anden vægtklasse, er der ingen grund til at fortsætte. Jeg har ikke mere at bevise,# siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.

Thorslund-lejren har uden held jagtet de andre verdensmestre i bantamvægt, og endda lagt billet ind på kampe i superbantamvægt, hvor hun tidligere har været verdensmester. Så nu ser hun også i retning af fjervægt, hvor verdensmestrene er Amanda Serrano (WBA/IBF/WBO) og Skye Nicolson (WBC).

”Jeg vil rigtig gerne to vægtklasser op og ikke så meget en vægtklasse ned, hvis jeg skal ændre vægt. Når det er så sagt, har jeg det sådan lidt, whatever it takes. Hvis det er det, der skal til, om jeg går enten op eller ned, så gør jeg det. Jeg skal bare have noget at gå efter,” fastslår Thorslund.

Kilde: Ekstra Bladet
Kommentarer