Thorslund skal finde ny modstander

Det bliver alligevel ikke argentinske Debora Dionicius, der bliver VM-modstander for Dina Thorslund. Dionicius valgte forleden at bokse en opvarmingskamp, som hun overraskende tabte. Dermed er hun ude at Thorslund-kampen. Det fortæller træner/manager Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

“Det er fuldstændig vanvittigt. Det tangerer, hvor dum man kan være. Hendes vejledning har været ekstremt ringe. Jeg fandt ud af, at hun ville bokse den her kamp, 12 timer før hun gik i ringen, og jeg prøvede at tale dem fra det, men det kunne jeg ikke,” siger Thomas Madsen til avisen.

Ifølge Boksenyts oplysninger advarede også WBO om, at de ville trække sanktioneringen, men det tog Dionicius’ promoter heller ikke alvorligt. Så nu skal Dina Thorslund altså have ny modstander, men håbet er stadig at bokse om bæltet i bantamvægt.

“Jeg har sovet én time i nat, fordi jeg har forhandlet med nogle mexicanere. Vi vil ikke gå ned i niveau, og vi kæmper for at finde en ny modstander. Vi er i forhandling med et endnu større navn, og det ville helt klart være en opgradering. Det bliver nok dyrere, for de ved jo godt, at vi er under pres nu,” siger Thomas Madsen, som samtidig skal have WBO til at godkende en ny modstander.

Kommentarer