Thorslund tæt på ny modstander

De seneste har budt på overarbejde for træner/manager Thomas Madsen, der har skullet finde ny modstander til Dina Thorslund i juni, efter at Debora Dionicius diskvalificerede sig selv hos WBO, med en kamp der blev til et nederlag.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer er en ny modstander dog tæt på at kunne offentliggøres, efter mange forhandlinger, også nogen der er strandet. Thomas Madsen melder, at det ikke bliver en modstander, der ligger lige til højrebenet for Thorslund.

“Det er nok den sportsligt sværeste kamp, som Dina kunne vælge. Det er en hård kamp, og hende vi forhandler med har en stil, som måske ikke passer Dina særligt godt. Det er til gengæld en drømmekamp for fans’ene, og jeg tror godt nok, at der vil blive uddelt lussinger,” siger Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Der har ellers været muligheder nok for lette kampe. Men ambitionerne for en kvalificeret modstander har været høje. Selv om flere profilerede navne valgte at trække sig efter forhandlinger, så er meldingen fra Thomas Madsen, at det bliver en svær modstander, efter Dina Thorslunds eget ønske.

“Siden det kom frem, at en ny modstander skulle findes, har jeg nok fået 50 henvendelser fra agenter, der har en modstander til Dina. Ud af en liste på fire navne så har hun valgt den sværeste kamp. Det er jeg stolt af, for det viser, at hun ikke vil andet end den absolutte top,” siger Thomas Madsen.

Kommentarer