TK håb: Ringkøbing stævne den 28. august

Aflysningen af weekendens stævne i Ringkøbing var en bet, ikke bare sportsligt og moralsk. Den betyder nok også et økonomisk tab for TK Promotion, fordi der allerede er afholdt en del udgifter. Det fortæller promoter Kasper Høyer Holgersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Alligevel håber TK Promotion at kunne afholde stævne i Ringkøbing inden alt for længe, når restriktioner er yderligere lempet. Arbejdsdato er angiveligt den 28. august.

“Vi håber på at arrangere næste sæsons første stævne i Ringkøbing lørdag den 28. august. Nu må vi se,” siger promoter Kasper Høyer Holgersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Hvis den plan holder, så kommer Ringkøbing til at være værtsby for et profstævne et halvt års tid senere end den oprindeligt planlagte dato.

“Planen var, at vi igen ville holde stævne i Ringkøbing sidst i februar for at gøre det til en tradition med et stævne i februar. Det viste sig ret hurtigt, at vi måtte udskyde. I første omgang til en gang i april, hvor efter vi rykkede det til den 8. maj,” fortæller Kasper Høyer Holgersen, der er meget skuffet over over udfaldet af mandagens politiske forhandlinger om genåbning.

“Gennem hele forløbet har vi været i god dialog med Kulturministeriet. Den nedsatte ekspertgruppe havde åbenbart anbefalet en åbning af sporten også, men sporten blev udeladt, stik mod, hvad både Kulturministeriet og mange andre forventede. Det er bare så skuffende, det her,” siger han.

Kommentarer