Thorslund vinder tårnhøjt på points over Cetin

Det var endelig blevet tid til den kamp mellem WBC/WBO-verdensmester Dina Thorslund (nu 22-0) og hendes mandatory Seren Cetin (nu 11-1), Tyrkiet, som skulle være bokset i februar.

Kampen startede i et hektisk tempo, hvor begge boksere leverede en voldsom slagfrekvens. Det var dog Thorslund, der formåede at ramme med et par træffere, der så ud til at kunne mærkes. Cetin ville dog absolut være med, og Thorslund blev jævnligt ramt af Cetins kryds, selv om det var Thorslund, der slog mest.

Tempoet var en smule mere menneskeligt i 2. og 3. omgang, selv om det stadig var højt. I 4. omgang lykkedes det Cetin at få lidt afstand på, men hun blev lidt træt mod slutningen af omgangen. Thorslund tog lidt pauser, hvor hun ventede på åbninge

Også i 5. omgang ventede Thorslund lidt mere på åbningerne, men Cetin stadig busede på, dog uden af få hænderne så meget med. Thorslund bevægede sig mere, og lod Cetin komme, mens hun placerede sine træffere. Cetin virkede efterhånden lidt mærket i 6. omgang. I 7. omgang virkede Thorslund i overskud, og Cetin blev ramt meget.

I 8. omgang gik Cetin efterhånden tungt og langsomt fremad, mens Thorslund valgte sine åbninger højt og dybt, og mønsteret gentog sig i 9. omgang, hvor Cetin var presset mod slutningen. I 10. og sidste omgang bevarede Thorslund kontrollen, og Cetin blev ramt rent igen og igen, uden helt at kunne få has på Cetin.

Efter de 10 omgange kunne der ikke være tvivl om afgørelsen, Jürgen Langos havde 99-91, Daniel Van de Wiele og Sven Gräfe havde 100-90.

Kommentarer