Thorslund vinder VM-titel overbevisende

Dina Thorslund (nu 16-0) havde chancen for at blive WBO-verdensmester i sin anden vægtklasse, da hun mødte Jasseth Noriega (nu 27-5-2) fra Mexico i en kamp om den ledige titel.

Noriega var ikke så pressende aggressiv fra starten, som man kunne have frygtet, og det gav Thorslund muligheden for at kontrollere begivenhederne uden for meget drama. Noriega var ikke ufarlig, især med sine højre sving, men Thorslund kunne veksle mellem afstandsboksning og små offensiver højt og dybt.

Thorslund formåede at time sine looks fornuftigt, og hun formåede at holde Noriega fra mere sammenhængende angreb. I 5. omgang nikkede Noriega anerkendende, da hun blev ramt af et hook, men kort efter måtte hun en tur i kanvassen, ganske ramt. Mexicaneren holdt dog omgangen ud, og i 6. omgang var Noriega lidt bedre med.

I 7. omgang var Thorslund i fuld kontrol, og Noriega virkede generet af at være ramt ved højre øje. Den mexicanske kampvilje bragte hende dog lidt ind i kampen i 8. omgang, hvor Thorslund var lidt mindre aktiv. Noriega blev ved med at komme i 9. omgang, men selv om Thorslund ikke længere var i samme kontrol var hun heller ikke presset for alvor.

10. omgang blev en flot afslutning op kampen, hvor begge gav hvad de havde, og Thorslund havde mest.  Det blev til en klar dansk pointsejr på 3 x 99-90 fra Jan Christensen, Mikael Höok og Zoltan Enyedi.

Kommentarer