Tyrkisk bokser udfordrer vinder af Thorslund unification

Der rumles på internationale sociale medier om en unifikation i bantamvægt mellem den danske WBO-mester Dina Thorslund (19-0) og den mexicanske WBC-mester Yuliahn Luna (25-3-1).

Ifølge Thorslund-lejren er kampen mellem Thorslund og Luna endnu ikke på plads. Men den har WBOs og WBCs velsignelse. Og tyrkiske Seren Cetin (11-0) har allerede udfordret vinderen – Cetin er WBO mandatory og som WBC Silver mester også udfordrer til WBC-titlen.

”Tyrkisk udfordrer vil møde vinder af Thorslund vs. Luna unifikation. Seren Cetin, den første tyrkiske kvindelige professionelle bokser, der vandt verdens mest prestigefyldte forbund WBCs Silver titel, blev den obligatoriske modstander til den mexicanske verdensmester Yuliahn Luna, og VM-titelkampen var forventet i august,” skriver Cetins promoter på Instagran, hvor tyrkerne har lagt et billede op af Cetin bag Thorslund og Luna.

”Danske Dina Thorslund, verdensmester hos WBO, udfordrede dog den mexicanske verdensmester Yuliahn Luna, ved at acceptere unifikation kampen mellem de to mesterboksere med accept fra WBC og WBO på betingelse af, at vinderen møder Cetin,” melder Cetin-lejren.

Kommentarer