WBC Youth titel på spil for Meng

Det bliver WBCs Youth titel, der bliver den sportslige gulerod for Oliver Meng (8-0) ved Danish Fight Night den 21. april på Frederiksberg. Meng har tidligere været indehaver af en tilsvarende titel hos IBF.

“Jeg er meget glad for, at det gennem forhandlinger er lykkedes at få Danmarks store boksehåb Oliver Meng, som tidligere har vundet IBF’s junior-verdensmesterskab, udpeget og godkendt til at bokse om WBC’s junior-verdensmesterskab den 21. april,” siger promoter Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Modstanderen er endnu ikke offentliggjort, men det handler ifølge Mogens Palle kun om formalia, før det sker.

“Alle parter har accepteret titelkampen, som endvidere er godkendt og sanktioneret af det helt store og anerkendte VM-forbund WBC. Modstanderen har meddelt sin ankomst, og jeg mangler kun at modtage kontrakten retur, inden vi offentliggør navnet på Oliver Mengs modstander, hvilket sandsynligvis vil ske i denne uge,” siger Mogens Palle.

Meng ser frem til at komme i aktion igen, efter godt to års boksepause.

“Jeg kan mærke, at jeg har fået kærligheden til boksning tilbage. Det, at der nu er et stort mål forude, og at der er udpeget en modstander, vækker mit indre fightergen. Det har selvfølgelig været frustrerende at være uden for ringen så længe, men jeg har holdt mig i gang og det, at der er en titel på spil, gør det bare endnu federe. Jeg er stadigvæk ung og frisk og har stadig blod på tanden,” melder Oliver Meng.

Foto: Facebook
Kommentarer