Williams: Mere tid for Mahfoud til at forberede

Det var en stor skuffelse for ikke bare Sarah Mahfoud, men også for hendes træner Sherman Williams, at den planlagte kamp den 10. december mod Amanda Serrano i Las Vegas blev aflyst.

Kampen var underskrevet, og Williams fortæller til Bahamas-mediet The Nassau Guardian, at alle planer var på plads til opholdet i UFCs corona-sikre “boble” i Las Vegas, da boksekommissionen angiveligt aflyste UFC kampsportsarrangementer på grund af smittefaren.

Men han håber, at kampen alligevel kan gennemføres i 2021, når pandemien måske ebber ud. Og selv om aflysningen også var et økonomisk slag for alle parter, så forsikrer han, at der bliver arbejdet videre mod en ny Mahfoud-dato, med mere tid til forberedelse.

“Sarah vil forblive i træningslokalet, forblive i form. Vi må bare vente og se. Lige nu, så vil vi holde fast i formen resten af året, og med Guds vilje, så har vi nye planer i januar eller februar,” siger Sherman Williams til Nassau Guardian.

Mahfoud var begyndt sparringen med engelse Carly Skelly, der ligesom Serrano er højrefodsbokser.

“I sidste uge var de to sparring sessions perfekte. Sarah fik sit jab til at køre, flyttede sig til venstre, og doblede godt på hendes lige højre, højre kryds og højre uppercut. Sarah sendte hendes sparringspartner i gulvet to gange i den sidste sparring. Det havde jeg det godt med,” siger Williams, der fortæller, at Mahfoud var kommet ned på 59 kg med fire uger til kampen.

Kilde: The Nassau Guardian, Foto: Facebook
Kommentarer