Zaren vinder klar pointsejr

I Universum Gym i Hamburg hentede Oliver Zaren (nu 4-0) endnu en sejr, da han udboksede serberen Predrag Cvetkovic (nu 6-19-2) over 6 omgange.

Oliver Zaren startede med at demonstrere fodskifte mellem højre og venstre fod forrest, som han brugte gennem hele kampen, mens han fornuftigt prikkede sig frem. Da Cvetkovic prøvede et rush mod hjørnet, undveg Zaren og ramte med en kontra, der fik serberen til at tumle i tovene, men kamplederen valgte ikke at tælle, og Cvetkovic virkede heller ikke rystet.

I 2. omgang satsede Zaren med lidt mere kraft i slagene, uden at tage unødige chancer, og han ramte med både jobs, kryds og dybe træffere. Mønsteret fortsatte i 3. omgang, hvor Zaren havde fint styr på Cvetkovic’s få forsøg på rushes og sving.

Mod slutningen af 4. omgang begyndte Cvetkovic at virke presset, da Zaren ramte godt både højt og dybt. I 5. snublede Cvetkovic, men igen blev der ikke talt, og man begyndt måske at mangle lidt killerinstinkt fra Zaren, når Cvetkovic virkede træt af legen.

Zaren valgte dog ikke at tage chancer mod den hårdføre serber, der fik lidt luft til sidst, da kamplederen valgte at kigge på et cut, og kampen gik tiden ud. Der kunne ikke være tvivl om sejren, hvor Zaren så ud til at vinde alle omgange.

Kommentarer