Ny sejr til Sebastian Terteryan ved U22 EM

Sebastian Terteryan hentede også en sejr i sin anden kamp ved U22 EM, da franske Hugo Grau blev slået med dommerstemmerne 4-1.

“Franskmanden er lang og tynd, men en meget beskidt bokser, så taktikken var at bokse ham udefra og undgå at komme i slåskamp med ham. Det lykkedes perfekt i en teknisk første runde, hvor Sebastian hele tiden var skarpere. Alle dommere giver den til Sebastian, og der var ikke brugt for mange kræfter.

I anden omgang fortsætter Sebastian stilen. Franskmanden slår mange huller i luften, mens Sebastian dog slår lidt for lidt i det første minut af omgangen. I starten af andet minut for Grau held til at lokke Sebastian i slagudvekslinger. Det kommet han lidt bedre ud af, men Sebastian finder hurtigt ud på afstand igen, og er bedst i den sidste del af omgangen. En tæt omgang, der dog går til franskmanden fra alle dommere..

I tredje omgang bokser Sebastian en rigtig god koncentret omgang. Bliver næsten ikke ramt, og presser lidt i sidste halvdel af omgangen,” lyder referatet på DaBU Facebook.

Mandag skal Terteryan møde Maksym Molodan fra Ukraine.

Kilde og foto: DaBU Facebook
Kommentarer