Mikkel Nielsen måtte kæmpe for pointsejr

Aftenens formodet hårdeste matchning var Mikkel Nielsens kamp mod den rutinerede georgisk-svenske Karlo Tabaghua (nu 18-12) – en kamp hvor Mikkel Nielsen (nu 7-0) for første gang som prof skulle bokse som weltervægter.

Nielsen fik fint fat med venstren og med flere dybe træffere i 1. omgang, men Tabaghua viste, at han stadig er en ganske kompetent bokser. I 2. omgang ændrede svenskeren strategi, og han prøvede at sætte Nielsen under pres med offensiv boksning. Det overraskede tilsyneladende Nielsen lidt, for han blev for inaktiv i nærfighten.

Mikkel Nielsen måtte tage slagsmålet, og han var mere aktiv i 3. omgang, selv om der var en del bryderi. I 4. omgang blev Nielsen ramt af en for dyb træffer, som Tabaghua slap med en henstilling for.

Også i 5. omgang valgte kampleder Freddy Rafn ikke at tage points fra Tabaghua for at slå for dybt. Til gengæld fik en hidsig Mikkel Nielsen bedre fat i svenskeren, der ikke længere var så aktiv. Også i 6. omgang så danskeren ud til at have styringen, selv om Tabaghua stadig var besværlig, og Nielsen tøvede et par gange for meget og ikke altid var præcis.

Efter de seks omgange havde kampleder Freddy Rafn og sidedommerne Søren Saugmann og Rene Dreyer Larsen  alle 60-54 til Mikkel Nielsen.

Kommentarer