Meng møder franskmand

19-årige Oliver Meng (5-0) får en 14 år ældre modstander ved Danish Fight Night i Randers den 15. juni. Han møder nemlig franskmanden Flavien Bruno Bogongo (6-7-4). Her vil Meng ikke have noget imod at få alle de otte omgange, kampen er sat til.

“Min form lige nu er til at kunne bokse 15 omgange, hvis det skulle være. Det er helt fint med mig, hvis det bliver en hårdfør modstander. Jeg vil faktisk rigtig gerne op og have nogle flere omgange for at være helt ærlig. Det er kun blevet til 2 omgange i hver af mine seneste to kampe. Så det vil være superfedt at komme ud og få nogle flere omgange og få mere erfaring i kroppen. Men kommer der en chance for at stoppe ham før tid, så stopper jeg ham selvfølgelig. Der er heller ingen grund til at være deroppe for længe,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Bogongo er i skrivende stund nr. 489 på BoxRec, hvor Meng er nr. 152. Man skal dog ikke nødvendigvis lade sig narre af franskmandens beherskede rekordliste og rangering, for han har gået tiden ud mod habile modstandere. Han er kun stoppet én gang, men Meng har selvtillid efter hans seneste kamp, hvor han vandt IBF Youth titlen.

“Først og fremmest gav den sejr og oplevelse mig en masse motivation. Når man står foran en masse mennesker, som man kender, så vil man jo gerne præstere, og det synes jeg, at jeg gjorde. Den slags vil jeg rigtig gerne opleve igen og igen. Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger fra folk, der er kommet hen og sagt, at det var ’fandme en fed kamp’ osv. Det er dejligt, at man kan imponere folk, og det har jeg lyst til at gøre igen,” fastslår Meng.

Kommentarer