Akbari: Jeg forventer at udbokse ham

I Gråkjær Arena skal Payman Akbari (6-0) for første gang bokse en kamp sat til 8 omgange, og han skal møde en Luis Millan (19-5), der har vundet 14 af 19 sejre før tid. Man Akbari frygter ikke, at han kan blive nr. 15.

“Han skal kan ramme mig, for at slå mig ud. Jeg forventer virkelig at udbokse ham – og er der en der bliver stoppet, så er det altså Luis,” siger Payman Akbari på TK Promotions Facebook side.

Hans mål for 2022 derfra er at fortsætte den udvikling, han allerede har gang i.

“Der er nogle ting jeg stadig gerne vil fylde på min boksning, og arbejder på. Samtidig vil jeg gerne bokse mig længere op af ranglisterne, så jeg kan komme i spil til en ungdomstitelkamp. Så må vi tage den derfra,” siger Akbari, der glæder sig til for første gang at bokse for et tusindtalligt publikum i arenaen i Holstebro.

“Jeg har hørt, at hallen skulle være helt perfekt til boksning, og det plejer jo at være fedt at bokse til de store stævner i eksempelvis Struer, hvor stemningen er helt elektrisk! Så jeg håber virkelig at opbakningen er lige så stor i Holstebro. Det er jo tæt på Struer, så mon ikke opbakningen flytter med,” håber Akbari.

Seneste melding fra TK Promotion er, at der på nuværende tidspunkt er solgt knap 1.400 billetter til den 9. april.

Kommentarer