Allan Mahfoud: Jeg skal lægge pres

Allan Mahfouds planlagte modstander i Nykøbing Falster den 18. januar, spanske John Dickson, er kendt som en hurtig, defensiv bokser med tilnavnet “The Shadow”. Derfor regner Mahfoud med, at han skal bokse aggressivt mod spanieren.

“John Dickson har en fed boksestil. Han er hurtig og bevæger sig godt og skifter ofte benstilling i sine kampe. Jeg bevæger mig også meget i ringen, men i denne kamp skal jeg sandsynligvis gå helt tæt på ham og lægge et hårdt pres, så han forhåbentligt knækker i de senere omgange. Jeg må ikke være for afventende, for så kommer det til at foregå på hans præmisser. Han skal ikke have love til at lave sine smarte tricks mod mig,” siger Allan Mahfoud i en pressemeddelelse.

Selv om Dickson i skrivende stund som nr. 593 i weltervægt er placeret noget lavere på BoxRec end Mahfoud, der er nr. 388 i letmellemvægt, så er Dicksons ubesejrede 6-0 rekordliste en motivation for Mahfoud.

“Det sætter mig virkelig meget op, at jeg skal møde en ubesejret modstander. Hvis jeg vinder over en mand som ham så tidligt i karrieren, så har jeg taget et meget stort spring som professionel bokser. Det handler bare om at tro på sig selv og give sig selv 110 procent til træning,” fastslår Allan Mahfoud.

Foto: Allan Mahfoud Facebook
Kommentarer