Azim: Jeg vil lægge pres på Poulsen

Den engelske EBU Europamester i letweltervægt, Adam Azim, ser allerede fremad til kampe mod navne som Devin Haney, Ryan Garcia, Teofimo Lopez og Josh Taylor. Det fortæller han til engelske Sky Sports.

Først skal Azim (10-0) dog lige have overstået et titelforsvar mod den tidligere mester Enock Mwandila Poulsen (14-0), den 3. februar i London. Azim er i England er blevet sammenlignet med en ung Amir Khan, som også har været et forbillede for ham. Men han vil ikke kun satse på den smarte tekniske boksning mod Poulsen.

”Han er mere en kontrabokser, en teknikker. Jeg tror ikke, at han er en aggressiv bokser. Jeg tror, at han vil prøve at gøre det mere besværligt ved ikke at gå for meget i slagsmål.

Jeg forventer, at jeg kommer til at lægge pres på ham. Jeg føler mig som en mere aggressiv bokser nu. I de fleste af mine kampe har jeg bokset baglæns, jeg kommer til at gå mere fremad nu. Jeg føler at den offensive boksning, det bliver mere farligt,” siger Adam Azim til Sky Sports.

Kommentarer