Bank: 12 omgange bliver en test

Jacob Bank skal lørdag for første gang bokse en kamp sat til 12 omgange, når han i Forum Kolding forsvarer WBO European titlen mod venezuelansk-spanske Ronny Landaeta (21-5).

”Jeg føler mig tryg ved det, men det bliver en test for mig at gå de sidste par omgange, for det bliver den første gang, jeg skal bokse 12 omgange;” siger Jacob Bank til The Ring Magazine (theringtv.com).

Han ser sejren over Ralfs Vilcans som sin hidtil bedste sejr, men kampen mod Novak Radulovic i 2021 var den dårligste præstation.

”Den bedste aften i min professionelle karriere er helt sikkert, da jeg slog Ralfs Vilcans i min hjemby Kolding. Jeg kan helt ærligt ikke klage over dårlige aftener endnu, men hvis jeg skulle vælge én, så bliver det min tredje kamp, hvor coronaen peakede i Danmark, og jeg var selv lige kommet mig over sygdommen. Den havde gjort noget ved lungerne, så jeg havde lidt svært ved at trække vejret undervejs,” siger Jacob Bank, der ikke ser for langt frem i karrieren.

”Mit mål er altid at blive bedre og bare fokusere på en kamp ad gangen,” siger han.

Foto: Boksenyt
Kommentarer