Bank har fået nybagt hall-of-famer som mentaltræner

Den tidligere OL- og VM-guldvinder i håndbold, Lasse Svan, blev forleden præsenteret som medlem af Sportens Hall of Fame i Danmark. Bokseren Jacob Bank kan samtidig præsentere ham som mentaltræner og en del af teamet omkring sin karriere. Det fortæller Jyske Vestkysten.

”Lasse brugte sin karriere på at være god til mennesker og hjælpe hans holdkammerater. Han har stået til VM-slutrunder og til OL, så han er vant til at tackle de ting, som man kan overføre til boksning. Han er også med på kampdagen og sidder ude i omklædningsrummet, hvis jeg får brug for ham,” fortæller Jacob Bank til Jyske Vestkysten.

Bank forsvarer lørdag WBO European titlen i Forum Kolding mod Ronny Landaeta, og meget peger mod, at der bliver udsolgt på hjemmebanen i Forum Kolding. Svan skal også hjælpe med at håndtere forventningspresset i den anledning.

”Det snakkede jeg også med Lasse om. Jeg skal ikke blive nervøs over, at der kommer flere. Alle kommer for at bakke mig op, så det er kun en god ting.” melder Jacob Bank.

Kilde: jv.dk
Kommentarer