Bank vinder klart uden at bokse sit bedste

Jacob Bank (nu 13-0) startede en smule afventende mod den snu Hernan Perez (nu 9-10), Argentina, og han fik ikke voldsomt godt gang i det normalt stærke jab. Med den nye træner Frank Holm i hjørnet var han kommet lidt mere ned på fødderne og boksede lidt tungere.

Bank styrede kampen med sin rækkevidde og hurtighed, men uden at være helt så dominerende som i hans seneste kampe, og den ganske hurtige Perez fik faktisk også en del arbejde ind. Bank blev også i 3. omgang ramt mere, end han normalt har gjort.

I 4. omgang åbnede Bank lidt mere op for posen, men han havde stadig ikke 100 procent styr på Perez, selv om omgangen var klart dansk. I 5. omgang satte Bank også godt dybt arbejde ind, og Bank havde nu bedre styr på det. Et højre hook sidst i omgangen ramte Perez hårdt, og han måtte tage tælling fra kampleder Per K. Hansen.

I 6. omgang fortsatte Bank presset, men han begyndte hen i omgangen at vente lidt på at sætte de store træffere ind. Men Banks dominans var klar. Også i 7. omgang handlede det mere om de store slag, i stedet for at sætte tingene op, og det blev ikke helt så effektfuldt. I 8. omgang satsede Bank, og den argentinske tandbeskytter røg. Det lykkedes dog ikke at lukke ballet, og Bank virkede lidt frustreret.

Det blev ikke Banks flotteste kamp, men sejren var klar. 80-71 på alle tre dommersedler fra Lars Jepsen, Jan Christensen og Søren Rommelhoff.

Kommentarer