Bettina Palle: Det var om at være hurtig

Sarah Mahfouds chance for en unification mod Amanda Serrano opstod ganske pludseligt, da Serranos planlagte titelforsvar i New York blev aflyst tidligere på måneden. Med Serranos udtalte ønske om at samle titlerne i fjervægt, så var der en åbning.

“Det gjaldt om at være lynhurtig, da den anden kamp blev aflyst. Serrano mod Mahfoud har været på tegnebrættet før, og endda aflyst, og timingen har været skidt. Men ved eget initiativ opstod der efter aflysningen denne gang en uventet og gylden mulighed for at lave kampen i Manchester. Så jeg er ret stolt over, at det endelig falder på plads, og at jeg dermed har sikret Sarah drømmekampen,” siger Bettina Palle i en pressemeddelelse.

Hun understreger, at kampen er en ønskekamp for Mahfoud.

“Det er den kamp, som Sarah Mahfoud selv allerhelst vil have. Hun ønsker at møde de stærkeste i verden, og der findes ikke en stærkere modstander end Amanda Serrano. Kampen har været på tale før i USA, men nu er det altså lykkedes at få alle detaljer på plads i forhold til en kamp i Storbritannien,” fastslår Bettina Palle.

Foto; Danish Fight Night Facebook

 

Kommentarer