Ceylan vs. Sanchez den 19. januar i Struer

Kampen om den ledige EU-titel i fjervægt mellem Dennis Ceylan (19-2-2) og spanske Jesus Sanchez (9-1 bokses på Double Trouble stævnet i Struer den 19. januar. Her får Ceylan mulighed for at revanchere sig for et nederlag til Sanchez.

Kampen var egentlig fastsat til den 25. november i Aarhus, men den måtte udskydes, da Ceylan blev syg. De to mødtes også den 10. marts i Struer, hvor Ceylan ganske overraskende blev slået ud. Siden har Ceylan vundet en enkelt kamp.

“Jeg træner hårdt for at komme tilbage på sporet i min karriere. Taber jeg, så er det slut. Sanchez fangede mig med et godt slag, første gang vi mødtes, og jeg røg i gulvet. Jeg kom op, og jeg mener, at jeg var klar til at fortsætte. Men jeg vil ikke bebrejde dommeren, for jeg gav ham muligheden for at stoppe kampen,” siger Dennis Ceylan i en pressemeddelelse.

På trods af KO-nederlaget i marts, er Ceylan ikke så bekymret for udfaldet denne gang.

“Jeg frygter på ingen måder Sanchez i revanchekampen. Ja, han vandt sidste gang, men det sker ikke igen. Jeg skal vinde denne gang. Det er alt eller intet, så enkelt er det,” siger han.

Sanchez vender på sin side tilbage til Danmark fuld af tillid efter sin knockout-sejr.

“Vi sparrede sammen i 2017, mens han trænede i Madrid, og jeg ham en lektion. Vi boksede i Struer, og jeg slog ham ud. Den tredje gang vi mødes, kommer det ikke til at gå anderledes. Det er altid farligt at forudsige en knockout, fordi du risikerer at kigge efter et stort slag, og dermed åbner du dig selv for træffere. Derfor er jeg tilfreds med blot at forudsige en sejr – det bliver på point eller før tid,” siger Jesus Sanchez.

Foto: Boksenyt
Kommentarer