Thorslund forsvarer VM-titel i Struer den 19. januar

Det bliver ét af de største navne i tysk kvindeboksning, der bliver udfordrer til WBO-verdensmesteren i superbantamvægt, Dina Thorslund, den 19. januar i Struer Energy Park. Men nok også en lidt falmet storhed.

38-årige Alesia Graf (29-7) var frem til 2009 et bærende navn i den tyske Universum-stald, hvor hun var GBU-verdensmester i superfluevægt. I den tabte hun kun én kamp, nemlig i 2005 mod Alicia Ashley, som Thorslund besejrede i en hård kamp tidligere i år.

Da Universum gik i opløsning, blev karrieren sværere, og hun siden har tabt lige så mange kampe, som hun har vundet. De fleste af disse kampe har dog været VM-kampe, og hun har således tabt tre WBC VM-kampe, én i superfluevægt og to i bantamvægt, senest mod Mariana Juarez i Mexico.

Dina Thorslund ser en interessant udfordring i den hviderussisk-fødte tyske kvinde.

“Alesia er høj, så hun er en anden slags udfordring, end jeg er vant til. Hun er en god bokser, men lad mig gøre det klart; der er ingen, der kan skræmme mig,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

“Det er fjerde gang, at jeg bokser foran fansene i Struer. Det har været vildt de andre gange, og det håber jeg, at det bliver igen. Det er næsten for meget at håbe på, men indtil nu er opbakningen bare blevet bedre for hver gang. Det er næsten ikke til at beskrive, hvor meget det betyder for mig, at folk i Struer bakker mig op,” siger Thorslund.

Graf ser dog også sine muligheder i kampen.

“Det er en stor mulighed for mig at kæmpe om WBO VM-titlen. Dina er ubesejret, hvilket naturligvis siger noget om hende, men jeg går ind til hver kamp for at vinde, og denne gang er ikke anderledes. Jeg vil forberede mig så godt som muligt. Det bliver helt sikkert en spændende kamp, som ender med en sejr til mig,” siger Alesia Graf.

 

Kommentarer