Checa skal igen træne Mahfoud

I disse dage træner Sarah Mahfoud med Timmy Kimose og fysisk træner Mark Abildhauge. Men ifølge Danish Fight Nights website kommer panamanske Benny Checa igen til Danmark sidst på ugen.

Han stå i spidsen for Mahfouds forberedelser til kampen mod Amanda Serrano den 24. september i Manchester, hvor Mahfoud også får ledsagelse af bror Allan Mahfoud (på billedet sammen med Checa og Sarah Mahfoud). Mahfoud vurderer, at hun skal træne på at udnytte sin hurtighed og bokse klogt.

“Det kommer til at kræve sindssygt meget. Jeg er virkelig forberedt på, at det bliver en hård kamp. Men med den rette træning er jeg sikker på, at det nok skal gå min vej. Jeg må bare ikke bokse på hendes præmisser, for det er dér, hun er stærk.

Jeg skal være klog og forsøge at få hende til at komme på glat is. Jeg har en fordel i, at jeg er hurtig på hænder og fødder. Jeg skal benytte mig af det, som jeg er god til og den måde, som jeg bokser på. Det er det, vi skal bygge videre på nu,” siger Sarah Mahfoud ifølge pressemeddelelsen.

Mahfoud har blot mindre end seks uger fra offentliggørelsen, til kampen skal bokses i Manchester. Men hun føler sig bedre rustet, end da hun begyndt forberedelserne til kampen mod Nina Meinke i april.

“Jeg har et langt bedre udgangspunkt end op til min seneste VM-kamp, hvor jeg havde flere længere pauser undervejs på grund af coronakrisen. Jeg har holdt mig i gang de seneste måneder, og nu skal jeg bare zoome helt ind på denne kamp. Jeg ved, hvad det kræver, og hvad der skal til,” tilføjer den 32-årige IBF-verdensmester

Kilde og foto: Danish Fight Night
Kommentarer