DaBU åbner boksecenter i Vejle

Bokseklubben BK Wedala i Vejle bliver vært for et nyt DaBU boksekraftcenter, der blandt andet skal være fast træningsbase for en 12 personer stor OL-bruttotrup.

“Det har været vigtigt for os at prioritere vores talentudvikling, og vi er utroligt glade for at kunne fortælle, at vi pr. 1. december har ansat Lars Kolstrup Kristensen som koordinator for DaBU kraft- og udviklingscenter (KUC) og DaBU events,” siger DaBU formand Lars Brovil i en pressemeddelelse.

Ifølge udviklingschef i DaBU, Signe Kirse Ellegaard, giver centret bedre muligheder for bokserne for at få boksningen til at hænge sammen med livet udenfor boksningen.

“Ønsket er at skabe optimale forudsætninger for at kunne kombinere en boksekarriere med uddannelse, familie- og arbejdsliv. I DaBU har vi store forventninger til, at aktiviteterne i kraftentret udbygges i fremtiden, dels med afholdelse af store bokseevents, dels med tilbud til bredere målgrupper af boksere,” fortæller Signe Kirse Ellegaard i pressemeddelelsen.

Lars Kolstrup Kristensen er bestyrelsesmedlem hos BK Wedala, og han glæder sig over klubbens og byens rolle i DaBUs nye kraftcenter.

“Jeg kan ikke få armene ned over dette tiltag. Det er godt for klubben, Vejle og hele boksedanmark. Det er et stort skulderklap til klubben – flere års hårdt arbejde bærer nu frugt. Vejle har simpelthen fået et stempel, der viser, at vi er landets bokseby. Geografisk ligger boksekraftcenteret perfekt – og landstræneren Thomas Kyø har netop fået lejlighed i byen, så alle mener det alvorligt,” siger Lars Kolstrup Kristensen til Ugeavisen Vejle

Ambitionen er, at centret i Vejle skal bane vej for lignende centre andre steder i Danmark.

Kilde: Ugeavisen Vejle
Kommentarer